Logga

08-458 98 00

...

PROVECTUM

DEN PERSONLIGA IT-LEVERANTÖREN


IT ska vara enkelt, så låt oss ta hand om problemen

Provectum har hjälpt små och större kunder i Stockholmsområdet sedan starten 1994. Vi har många långa relationer med kunder och vissa kunder har vi jobbat med i över 20 år. Nära och långvariga relationer mellan kund och leverantör ger goda förutsättningar för en kostnadseffektiv och stabil IT-miljö.

Vi ser till dina behov
Vi ser till att din organisation har rätt utrustning för er verksamhet, och att den utrustning ni har fungerar. Detta innebär dels att vi ser över de rena datorbehoven, men lika mycket tittar vi på och utarbetar fungerande backuprutiner, säkra inloggningsprocedurer, tillförlitliga VPN-lösningar med mera.

Vi säljer, installerar och driftar datorer och nätverk, samt allehanda kringutrustning och programvara inom dessa områden. Vi är återförsäljare av bl.a. Apple, HP, Lenovo, Microsoft, Adobe, Google mm.

Vi omsätter ca 15 miljoner per år och lönsamheten är god och har varit det ända sedan starten. Detta gör att vi har nödvändiga utvecklingsresurser och den finansiella styrka som krävs för att vi ska kunna vara en långsiktig partner till både gamla och nya kunder.

Hör av dig till oss - vi hjälper dig och din organisation i stort och smått!

VI ERBJUDER

HELHETSLÖSNINGAR FÖR BÅDE SMÅ OCH STORA FÖRETAG


Person

DRIFT & SUPPORT

Vi har hög kompetens av att installera och ge support på både macOS och Windows i både datorer och servrar. Vi är speciellt bra på att drifta mixade IT-miljöer och att integrera datorer med olika operativsystem i samma nätverk.

I takt med att IT-systemen blir allt viktigare (i alla organisationer, och även hemma) lägger Provectum allt större vikt vid att bygga upp redundans och driftsäkerhet i våra kunders system. Här handlar det om allt från att se till att er organisation har rätt utrustning för er verksamhet, till att utarbeta fungerande backuprutiner, säkra inloggningsprocedurer, tillförlitliga VPN-lösningar med mera.

Du bestämmer!
Vi kan hjälpa till med allt från det lilla problemet till att ta ansvar för hela er IT-miljö, det är du själv som bestämmer hur du vill använda oss.

Global

HOSTING & CLOUD

För er som har högre krav på säkerhet, driftsäkerhet, eller helt enkelt inte vill ha några fysiska servrar på plats i era lokaler så erbjuder vi serverhosting i vår supermoderna hostingmiljö. Detta ger servrar med ännu högre driftsäkerhet och redundans till bra pris.

En annan viktig funktion är backup och vi erbjuder backup till Provectum Cloud, som kan ske från både datorer och servrar. Detta ger en övervakad backup med full versionshantering som säkerställer att er data alltid finns tillgänglig även om olyckan skulle vara framme.

Pencil

HÅRD- & MJUKVARA

Provectum är återförsäljare av alla välkända fabrikat av datorer, servrar, nätverks- och kringutrustning, samt programvaror.
Tex Apple, HP, Lenovo, Watchguard, Microsoft, Adobe m.fl.

En stor del av vår verksamhet består av service- och installationstjänster, vilket gör att vi alltid kan hjälpa er med installation av det du köper.

Vår försäljning sker företrädelsevis per mail eller telefon i direkt dialog med våra kunder, eftersom den typ av lösningar vi säljer i allmänhet kräver mer dialog än vad en "webprislista" kan erbjuda. Därför erbjuder vi för närvarande inte någon onlineförsäljning via webben. I stället får ni mycket snabbt svar och kompletta lösningsförslag på de frågor ni skickar oss.

Vi är kända för snabba leveranser och flexibilitet, så tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Global

MICROSOFT 365 & GOOGLE WORKSPACE

Både Microsoft och Google har avancerade, molnbaserade plattformar för mail, kalendrar, fillagring och videokonferenser mm. Allt för att underlätta samarbetet mellan dig och dina medarbetare och kunder.

Vi har hög kompetens av att installera, migrera till/från och ge support på både Microsoft 365 (f.d. Office 365) och Google Workspace (f.d. G Suite), vilket gör att vi kan hjälpa dig att nyttja dessa tjänster på bästa sätt.

SUPPORT

VI HJÄLPER DIG SÅ SNART FRÅGAN ELLER PROBLEMET UPPSTÅTT!


Provectum Quicksupport är ett verktyg vi använder oss av för att ge dig som kund snabb support utan att behöva fysiskt komma till platsen du befinner dig på. Det enda du behöver är en internetuppkoppling!

Ladda ned rätt version av programvaran nedan sen är det bara att starta programmet och ge oss ID-numret så kan vi hjälpa dig direkt!

KONTAKTA OSS

TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG - VI HJÄLPER DIG GÄRNA!


 • Provectum System AB
  Holländargatan 27
  11359 STOCKHOLM

  Org.nr: 556929-6238

 • Mån-Fre 09:00-17:00
  Lör-Sön Stängt

 • 08-458 98 00

 • info@provectum.se

  För frågor om produkter, priser eller beställning av service. Om ärendet gäller beställning av service vänligen ange problemets art, önskat datum och kontaktuppgifter så vi kan nå dig.

  Vi svarar normalt samma dag!

 • Skandinaviska Enskilda Banken AB
  Konto.nr: 53571023552
  BIC: ESSESESS
  IBAN: SE6750000000053571023552

  Bankgiro: 175-8697

 • Personuppgifter och Integritetspolicy

  För att vi på Provectum ska kunna bedriva vår verksamhet behöver vi behandla vissa personuppgifter. Du ska alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss och vi eftersträvar en hög säkerhetsnivå i vårt dataskyddsarbete. Vår integritetspolicy hittar du här.

Daniel

Daniel Adelly

Paul

Paul Wolters

Sebastian

Sebastian Hall

Christian

Christian Nylén

Jonne

Jonne Neva